Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes

Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes

3.6 79 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 150 g d'oignons coupés en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 600 g de paleron de bœuf en cubes de 4 cm de côté
  • 150 g de vin blanc
  • 430 g d'eau
  • 1 feuille de laurier
  • 1 branche de romarin frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 550 g de courge butternut en gros cubes
  • 200 g de blé en grains
  • 20 tomates cerise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 61 g
Kalorie 2475 kJ / 591 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...