Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes

Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes

3.7 76 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en quatre
    150 g
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de paleron de bœuf en cubes de 4 cm de côté
    600 g
  • de vin blanc
    150 g
  • d'eau
    430 g
  • feuille de laurier
    1
  • de romarin frais
    1 branche
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de courge butternut en gros cubes
    550 g
  • de blé en grains
    200 g
  • tomates cerise
    20

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 591 kcal / 2475 kJ
Białko 61 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...