Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
12 slices
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
buckwheat groats140 g
-
basmati rice200 g
-
arrowroot flour140 g
-
chia seeds40 g
-
xanthan gum1 tsp
-
paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
water400 g
-
white sugar15 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
278.1 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
782.6 kJ /
186.3 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
24.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paleo sandwich bread
1 godz. 30 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten free plain flour
5 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 godz.
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten free pizza base
35 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min