Buckwheat bread
TM6 TM5 TM31

Buckwheat bread

4.7 (55 ocen)

Składniki

  • 30 g olive oil, plus extra for greasing
  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 140 g buckwheat groats
  • 200 g basmati rice
  • 140 g arrowroot flour
  • 40 g chia seeds
  • 1 tsp xanthan gum
  • 1 tsp paprika
  • 1 tsp salt
  • 400 g water
  • 15 g white sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
  • 1 tbsp rice wine vinegar
  • 2 eggs

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
782.6 kJ / 186.3 kcal
Białko
6.2 g
Węglowodany
24.2 g
Tłuszcz
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
2.8 g
Sód
278.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy