Farrotto integrale alle verdure

Farrotto integrale alle verdure

4.2 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 130 g di gambi di sedano a rondelle (0.5 cm)
  • 130 g di carote pelate e a rondelle (0.5 cm)
  • 130 g di polpa di zucca a pezzi (0.5 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 dado per brodo vegetale
  • 500 g di farro perlato (cottura 25 minuti)
  • 100 g di scamorza a dadini

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 596 kcal / 2494 kJ
Białko 22.8 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 86.6 g
Błonnik 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...