Urządzenia i Akcesoria
Tarka dal
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Coriander chilli chutney
-
fresh coriander (2-3 bunches), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)120 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves (approx. 2-3 chillies)50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
olive oil50 g
-
sea salt1 tsp
Tarka dal
-
red lentils250 g
-
hot water for soaking
-
ghee (see Tips)2 tbsp
-
cumin seeds¼ tsp
-
fresh curry leaves20
-
garlic cloves2
-
fresh long green chilli trimmed and cut into halves1
-
piece fresh ginger peeled and cut into halves2 cm
-
water600 g
-
sea salt1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
fresh tomatoes cut into pieces (2 cm) (see Tips)200 g
-
lemon juice2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
611.2 mg
Białko
16.8 g
Kalorie
1354.3 kJ /
322.3 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paneer makhani
45 min
Sambhar
1 godz. 30 min
Lemon rasam
40 min
Savoury semolina
15 min
Carrot halwa
1 godz. 5 min
Gobi masala
30 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Amritsari dal
26 godz.
Sabji (vegetable) curry
30 min
Dosa with spiced potato filling
17 godz. 40 min
Chilli paneer
30 min