
Urządzenia i Akcesoria
Baingan ka bharta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
eggplants (approx. 350 g each)2
-
garlic cloves4
-
fresh coriander leaves and stalks, plus extra leaves for garnishing14 sprigs
-
brown onions cut into halves2
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
fresh long green chilli trimmed and cut into halves1
-
ghee (see Tips)40 g
-
cumin seeds1 tsp
-
tomatoes cut into pieces (1 cm)3
-
ground coriander1 tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
164.5 kcal /
691 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
11.5 g
Błonnik
8.7 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Sód
301 mg