
Urządzenia i Akcesoria
Lemon rasam
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only18 sprigs
-
black peppercorns¼ tsp
-
canola oil30 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried red chilli1
-
fresh curry leaves10
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded, if preferred2 - 3
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
water280 g
-
mung dal (see Tips)45 g
-
asafoetida (see Tips)½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
108 kcal /
454.5 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
8.7 g
Węglowodany
2.9 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
452.2 g
Sód
512.2 mg