
Urządzenia i Akcesoria
Chilli paneer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
paneer cut into cubes (2 cm) (see Tips)250 - 300 g
-
cornflour (approx. 20 g) (see Tips)2 tbsp
-
canola oil4 tbsp
-
brown onions (approx. 200 g), cut into halves1 ½
-
fresh green chillies trimmed and cut into halves (1 cut into thin slices, for garnishing)2 - 3
-
ground turmeric½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
green capsicum cut into pieces (2 cm), (approx. 200 g)1
-
red capsicum cut into pieces (2 cm), (approx. 200 g)1
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
279.3 kcal /
1173.5 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
13.4 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
489 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Gobi masala
30 min
Sambhar
1 godz. 30 min
Tarka dal
30 min
Palak paneer
1 godz. 15 min
Coriander chilli chutney
5 min
Paneer makhani
45 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Amritsari dal
26 godz.
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Potato karakari
50 min
Chhole (chickpea curry)
35 min