Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 chorritos de aceite de oliva
- 350 g de agua
- 1 trozo de alga kombu lavada
- 1 zanahoria cortada en bastones
- 2 judías verdes frescas cortadas en bastones
- 40 g de calabacín en bastones
- 2 ramilletes de coliflor (40 g)
- 1 patata pequeña (aprox. 100 g) pelada y en cuartos
- 2 lenguado entero limpio (300 g)
- 1 chorrito de zumo de limón
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 553 kJ / 132 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de calabaza, patata y puerro con merluza
25min
Puré de patata, guisantes, calabacín y ternera
30min
Puré de pescado blanco cocido (en cubitos)
5h 15 min
Puré de judías verdes, calabaza y puerro
25min
Puré de patata, judías verdes, zanahoria y pollo
25min
Puré de arroz y calabacín con pavo
20min
Papilla de plátano, pera y manzana
5min
Pasta con hinojo y merluza
25min
Puré de patata, zanahoria y calabacín
30min
Rape al vapor con albahaca y tomates cherry
25min
Lenguado al vapor con verduritas para dos
30min
Puré de ternera en cubitos
1 Std. 10 Min