Gazpacho de espárragos blancos

Gazpacho de espárragos blancos

4.3 147 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 raciones

Składniki

  • 100 g de almendras crudas sin piel
  • 400 - 500 g de espárragos blancos (en conserva) con su jugo
  • ½ pepino pelado
  • 50 g de cebolla
  • 50 g de miga de pan blanco
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 cucharadas de vinagre
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta blanca molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 5.3 g
Kalorie 873 kJ / 209 kcal
Tłuszcz 17.5 g
Błonnik 3.5 g
Węglowodany 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...