Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 400 - 500 g de espárragos blancos (en conserva) con su jugo
- ½ pepino pelado
- 50 g de cebolla
- 50 g de miga de pan blanco
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 cucharadas de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 873 kJ / 209 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Sopa fría de pepino al eneldo
5 min
Crema fría de aguacate
5 min
Sopa fría de manzana y puerro
2u. 40min
Crema fría de manzana al curry
5h 40min
Gazpacho de remolacha
10 min
Gazpacho de manzana verde
10 min
Crema fría de melón y manzana al aroma de limón y menta
5 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min
Salmorejo de espárragos
10 min
Crema de pepino y aguacate
5 min
Gazpacho de zanahorias
10 min