Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de almendras crudas sin piel
- 400 - 500 g de espárragos blancos (en conserva) con su jugo
- ½ pepino pelado
- 50 g de cebolla
- 50 g de miga de pan blanco
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 cucharadas de vinagre
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 873 kJ / 209 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Błonnik
- 3.5 g
Alternatywne przepisy
Sopa fría de pepino al eneldo
5min
Sopa fría de manzana y puerro
2h 40min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Crema fría de aguacate
5min
Gazpacho de melón
10min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de manzana verde
10min
Gazpacho verde
10min
Gazpacho de melocotón con tofu
40min
Gazpacho de zanahorias
10min
Gazpacho de remolacha
10min
Gazpacho de mango
15min