Salpicón de legumbres con palitos de surimi

Salpicón de legumbres con palitos de surimi

4.8 443 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 raciones

Składniki

  • 200 g de judías blancas cocidas (en conserva)
  • 200 g de garbanzos cocidos
  • 200 g de lentejas cocidas (en conserva)
  • 1 tomate maduro troceado en dados
  • 2 huevos duros (reserve algunas rodajas para decorar)
  • 250 g de palitos de surimi
Vinagreta
  • 60 g de cebolleta cortada en rodajas
  • 60 g de pimiento rojo cortado en trozos
  • 60 g de pimiento verde cortado en trozos
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de vinagre
  • 1 cucharada de mostaza
  • 1 - 2 cucharadas de kétchup
  • sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 14.5 g
Kalorie 1254 kJ / 300 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 6.8 g
Węglowodany 15.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...