Salpicón de legumbres con palitos de cangrejo

Salpicón de legumbres con palitos de cangrejo

4.8 413 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 raciones

Składniki

  • de judías blancas cocidas (en conserva)
    200 g
  • de garbanzos cocidos
    200 g
  • de lentejas cocidas (en conserva)
    200 g
  • tomate maduro troceado en dados
    1
  • huevos duros (reserve algunas rodajas para decorar)
    2
  • de palitos de cangrejo
    250 g
Vinagreta
  • de cebolleta cortada en rodajas
    60 g
  • de pimiento rojo cortado en trozos
    60 g
  • de pimiento verde cortado en trozos
    60 g
  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • de vinagre
    30 g
  • de mostaza
    1 cucharada
  • de kétchup
    1 - 2 cucharadas
  • sal

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 300 kcal / 1254 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 15.6 g
Błonnik 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...