Honey crème caramels
TM6 TM5 TM31

Honey crème caramels

4.3 (8 ocen)

Składniki

  • 150 g honey, plus 2 tbsp extra
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 450 g milk
  • 1 vanilla bean, cut into halves lengthways, seeds scraped and reserved
  • 4 eggs
  • 2 egg yolks
  • boiling water, for baking

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1265 kJ / 301.2 kcal
Białko
8.9 g
Węglowodany
31.4 g
Tłuszcz
16.5 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Błonnik
0 g
Sód
96.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy