Urządzenia i Akcesoria
Mint choc chip ice cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.2 g
Kalorie
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Tłuszcz
65.3 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry blondies
55 min
Green smoothie bowl with seeds and berries
10 min
Spelt Margherita pizza
2 godz.
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
The Great Aussie "bite"
8 godz. 35 min
Chocolate sweet potato slice
1 godz. 15 min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Frozen strawberry cheesecake
24 godz.
Cashew sour cream
10 min
Giant doughnuts
2 godz. 40 min
Chocolate mud muffins (gut health)
40 min
Golden latte
10 min