
Urządzenia i Akcesoria
Festive fruit cake
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 godz. 55 min
16 portions
Składniki
-
glacé cherries100 g
-
mixed peel100 g
-
mixed dried fruit (e.g. raisins, currants, sultanas)650 g
-
boiling water for soaking
-
butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith1
-
orange zest only, no white pith1
-
blanched almonds or nuts of choice (e.g. hazelnuts, pistachios), plus extra for decortaing (optional)50 g
-
brown sugar220 g
-
eggs5
-
mixed spice1 tsp
-
instant granulated coffee1 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
molasses or black treacle1 tsp
-
plain flour220 g
-
water for sprinkling
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
390 kcal /
1638 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
59 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Sód
151.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Quick fruit cake
2h
Traditional Christmas cake
3h 15min
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Butter biscuits
50min
Hazelnut quince friands
2h 25min
Christmas cake
196h 35min
Steamed ginger puddings
40min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Date and nut loaf
1h 20min
Apple tea cakes
1h 10min
Basic bread
1h 35min