Urządzenia i Akcesoria
Peanut butter and cookie ice cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)200 g
-
filtered water for soaking
-
salt1 tsp
Ice cream
-
coconut sugar50 g
-
rice malt syrup150 g
-
coconut cream380 g
-
vanilla bean paste (see Tips)2 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
peanut butter of choice (see Tips)100 g
-
biscuits of choice broken into pieces (see Tips)12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.1 g
Kalorie
2290.9 kJ /
545.5 kcal
Tłuszcz
37.4 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seeded pastry
15 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Peanut butter
5 min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 godz. 10 min
Stretchy melty cheese
20 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Gluten free waffle cones
35 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Banana tofu ice cream
10 min
Vegan Turkish delight cheesecake
5 godz. 30 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Flat bread
25 min