Chocolate salted caramel petit fours
TM6 TM5 TM31

Chocolate salted caramel petit fours

4.6 ( 18 ocen )

Składniki

Biscuit base

  • 200 g dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces
  • 40 g unsalted butter softened and cut into pieces
  • 40 g light brown sugar
  • 2 tsp golden syrup
  • 40 g self-raising flour
  • 20 g cocoa powder

Salted caramel

  • 80 g light brown sugar
  • 60 g pouring (whipping) cream
  • 80 g salted butter room temperature
  • ½ tsp gelatine powder
  • 1 ½ tsp golden syrup
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp vanilla bean paste

Chocolate mousse

  • 1 tsp gelatine powder
  • 2 tbsp milk
  • 250 g pouring (whipping) cream (see Tips)

Chocolate ganache

  • 50 g pouring (whipping) cream
  • sea salt flakes for sprinkling
  • 20 g salted butter
  • ½ tsp gelatine powder

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
260 kcal / 1092.1 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
16.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
176.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy