
Urządzenia i Akcesoria
Chocolate salted caramel petit fours
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 7 godz. 10 min
16 pieces
Składniki
Biscuit base
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces200 g
-
unsalted butter softened and cut into pieces40 g
-
light brown sugar40 g
-
golden syrup2 tsp
-
self-raising flour40 g
-
cocoa powder20 g
Salted caramel
-
light brown sugar80 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
salted butter room temperature80 g
-
gelatine powder½ tsp
-
golden syrup1 ½ tsp
-
salt¼ tsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Chocolate mousse
-
gelatine powder1 tsp
-
milk2 tbsp
-
pouring (whipping) cream (see Tips)250 g
Chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream50 g
-
sea salt flakes for sprinkling
-
salted butter20 g
-
gelatine powder½ tsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
260 kcal /
1092.1 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
16.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
176.1 mg