Chocolate cream cookies

Chocolate cream cookies

3.4 14 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
35 portions

Składniki

Vanilla cream filling
  • raw cacao butter
    100 g
  • arrowroot flour
    1 tbsp
  • pure maple syrup
    40 g
  • plant-based milk of choice
    80 g
  • vanilla bean paste (see Tips)
    3 tsp
  • salt
    1 - 2 pinches
  • vegan butter (see Tips)
    80 g
Chocolate biscuits
  • vegan butter (see Tips)
    110 g
  • Rapadura sugar
    110 g
  • rice malt syrup
    30 g
  • wholemeal self-raising flour
    170 g
  • cacao powder
    60 g
  • cornflour
    60 g
  • vanilla bean paste (see Tips)
    1 tsp
  • filtered water plus an extra 1 tablespoon if needed
    20 g
  • salt
    1 pinch

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1.2 g
Kalorie 399.4 kJ / 95.1 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...