
Urządzenia i Akcesoria
Chocolate cream cookies
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
35 portions
Składniki
Vanilla cream filling
-
raw cacao butter100 g
-
arrowroot flour1 tbsp
-
pure maple syrup40 g
-
plant-based milk of choice80 g
-
vanilla bean paste (see Tips)3 tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
vegan butter (see Tips)80 g
Chocolate biscuits
-
vegan butter (see Tips)110 g
-
Rapadura sugar110 g
-
rice malt syrup30 g
-
wholemeal self-raising flour170 g
-
cacao powder60 g
-
cornflour60 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
filtered water plus an extra 1 tablespoon if needed20 g
-
salt1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
95.1 kcal /
399.4 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
1.3 g