Urządzenia i Akcesoria
Gluten free self-raising flour
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Total recipe
Składniki
-
long grain white rice100 g
-
glutinous white rice80 g
-
white chia seeds30 g
-
potato starch70 g
-
sorghum flour70 g
-
arrowroot flour100 g
-
gluten free baking powder (see Tips)5 ¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
2281.9 mg
Białko
28.05 g
Kalorie
3621 kJ /
862 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
27.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
145.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free plain flour
5 min
Gluten-free goodness pastry
1 godz.
Gluten free flatbreads
40 min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free rough puff pastry
1 godz. 15 min
Gluten free hot cross buns
3 godz. 25 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 min
Gluten free tortillas
40 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Gluten free gingerbread cookies
2 godz. 35 min