Urządzenia i Akcesoria
Coconut chia custard tarts (gut health)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Coconut chia pastry
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra to grease60 g
-
wholemeal self raising spelt flour (see Tips)155 g
-
sesame seeds40 g
-
chia seeds1 tbsp
-
shredded coconut20 g
-
pure maple syrup2 tsp
-
water40 g
Custard
-
milk of choice non dairy (see Tips)250 g
-
eggs3
-
gluten free cornflour2 tsp
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream60 g
-
nutmeg to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
237 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1300.5 kJ /
309.7 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini slice
45 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Pumpkin soup
30 min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2 godz. 50 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40 min
Cheese and herb scones (Toddlers and beyond)
30 min
Mint choc chip ice cream
4 godz. 15 min
Peanut caramel slice
5 godz. 35 min
Wholegrain scones
30 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min