Urządzenia i Akcesoria
Coconut chia custard tarts (gut health)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Coconut chia pastry
-
unsalted butter chilled and cut into pieces, plus extra to grease60 g
-
wholemeal self raising spelt flour (see Tips)155 g
-
sesame seeds40 g
-
chia seeds1 tbsp
-
shredded coconut20 g
-
pure maple syrup2 tsp
-
water40 g
Custard
-
milk of choice non dairy (see Tips)250 g
-
eggs3
-
gluten free cornflour2 tsp
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
pouring (whipping) cream60 g
-
nutmeg to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
237 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1300.5 kJ /
309.7 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
24.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apricot macadamia biscuits
40 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Spicy tuna dip
5 min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 min
Zucchini slice
45 min
Figs with spiced custard and nougat cream
40 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15 min
Roasted carrot dip
1 godz.
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min