![Soya texturizada a la Vizcaína Soya texturizada a la Vizcaína](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66B46448-3221-4D38-93BF-8D4E50AA3A47/Derivates/C177A506-D469-499B-88E5-435917EA3B41.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de soya texturizada
- 30 g de perejil fresco
- 470 g de jitomate, en cuartos
- 400 g de pimiento rojo, sin semillas
- 120 g de cebolla
- ½ diente de ajo
- 1 cucharadita de paprika
- 60 g de aceite de oliva
- 2 cditas de sal gruesa
- 200 g de agua
- 400 g de papas cambray, peladas y cortadas en cuartos
- 160 g de aceitunas verdes deshuesadas, en rebanadas y 20 g de la salmuera
- 40 g de chiles güeros en escabeche, picados y 20 g de la salmuera
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 983 kJ / 234 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tostadas de setas
30 min
Soya al pastor
40 min
Enchiladas poblanas veganas
40 min
Tinga de col
35 min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20min
Jamón de frijol vegano
3h
Hamburguesa de quinoa roja
40 min
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 min
Hot cakes veganos
20 min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3h 10min
Hamburguesas de portobello
40 min
Hamburguesa veganas
45 dk