Soya texturizada a la Vizcaína

Soya texturizada a la Vizcaína

4.6 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porciones

Składniki

  • 150 g de soya texturizada
  • 30 g de perejil fresco
  • 470 g de jitomate en cuartos
  • 400 g de pimiento rojo sin semillas
  • 120 g de cebolla
  • ½ diente de ajo
  • 1 cucharadita de paprika
  • 60 g de aceite de oliva
  • 2 cditas de sal gruesa
  • 200 g de agua
  • 400 g de papas cambray peladas y cortadas en cuartos
  • 160 g de aceitunas verdes deshuesadas en rebanadas y 20 g de la salmuera
  • 40 g de chiles güeros en escabeche picados y 20 g de la salmuera

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 234 kcal / 983 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...