Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de soya texturizada
- 30 g de perejil fresco
- 470 g de jitomate, en cuartos
- 400 g de pimiento rojo, sin semillas
- 120 g de cebolla
- ½ diente de ajo
- 1 cucharadita de paprika
- 60 g de aceite de oliva
- 2 cditas de sal gruesa
- 200 g de agua
- 400 g de papas cambray, peladas y cortadas en cuartos
- 160 g de aceitunas verdes deshuesadas, en rebanadas y 20 g de la salmuera
- 40 g de chiles güeros en escabeche, picados y 20 g de la salmuera
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 983 kJ / 234 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tinga de col
35min
Boloñesa de lentejas
35min
Soya al pastor
40min
Albóndigas de Kale sin carne
30min
Tortitas de haba
2h
Pozole de setas
1h
Chiles rellenos de soya
45min
Queso suizo vegano
4h
Tamales rancheros veganos
1h
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Enchiladas poblanas veganas
40min
Tortitas de garbanzo
25min