Paté de ejotes

Paté de ejotes

4.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porciones

Składniki

  • 500 g de agua
  • 200 g de ejotes sin tallo
  • 1 echalot en mitades (aprox. 30 g)
  • 1 chile serrano sin semillas y en trozos, y un poco más picado para decorar
  • 2 hojas de salvia fresca y un poco más para decorar
  • 50 g de aceite de oliva extra virgen
  • 100 g de garbanzos cocidos escurridos y un poco más para decorar
  • 1 - 2 pizca de sal o al gusto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 159 mg
Białko 3 g
Kalorie 699 kJ / 167 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...