Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g de agua
- 100 g de trigo sarraceno
- 30 g de hojuelas de avena
- 50 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
- 50 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- 50 g de cebolla blanca, en cuartos
- 70 g de zanahoria, en trozos (2 cm)
- 1 diente de ajo, pelado
- 3 hojas de albahaca frescas, sólo las hojas
- 2 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 - 2 pizcas de sal
- ½ cdita de paprika (opcjonalnie)
- 50 g de pan molido
- 3 - 4 cdas de aceite de girasol
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 6819.9 kJ / 1630 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 157 g
- Tłuszcz
- 94 g
- Tłuszcz nasycony
- 19 g
- Błonnik
- 25 g
- Sód
- 1369 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min
Tinga de col
35 Min
Palitos de pescado al horno con dip de calabaza
40min
Tinga de setas
25 min
Sopa de cebada perla y hongos
50min
Rollos de acelga con carne, puré de camote y budin de pan
50min
Tarta vegana de verduras con harina de garbanzo
1 godz. 5 min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Ensalada de pasta de verano
30min
Enmoladas rellenas de plátano macho
30min