Medallones vegetarianos

Medallones vegetarianos

3.3 3 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porciones

Składniki

  • 900 g de agua
  • 100 g de trigo sarraceno
  • 30 g de hojuelas de avena
  • 50 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol)
  • 50 g de queso parmesano en trozos
  • 100 g de calabacita en trozos (2-3 cm)
  • 50 g de cebolla blanca en cuartos
  • 70 g de zanahoria en trozos (2 cm)
  • 1 diente de ajo pelado
  • 3 hojas de albahaca frescas sólo las hojas
  • 2 ramitas de perejil sólo las hojas
  • 1 - 2 pizcas de sal
  • ½ cdita de paprika (opcjonalnie)
  • 50 g de pan molido
  • 3 - 4 cdas de aceite de girasol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porciones

Sód 1369 mg
Białko 54 g
Kalorie 6819.9 kJ / 1630 kcal
Tłuszcz 94 g
Błonnik 25 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 157 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...