Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 6 hojas de epazote, fresco
- 30 g de aceite
- 150 g de setas
- 90 g de hongos portobello, frescos, en trozos
- 150 g de champiñones
- 20 g de chiles guajillo, sin semillas
- 150 g de jitomate, cortado en cuartos
-
650
g de fondo de verduras
lub 650 g de caldo de verduras, en tetrapack - limones, cortados en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 239 kJ / 57 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de nopales
45 min
Caldo de habas con nopales
9h
Mole de olla vegano
45 min
Sopa de flor de calabaza
35min
Sopa de setas
35min
Crema de flor de calabaza
30 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Sopa de poro y papa
40min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Sopa de nopales y huevo hilado
50min
Pancita de hongos
1 godz.
Sopa de hongos con huitlacoche
25min