Sopa de hongos y epazote

Sopa de hongos y epazote

4.6 47 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porciones

Składniki

  • 35 g de cebolla
  • 1 diente de ajo
  • 6 hojas de epazote fresco
  • 30 g de aceite
  • 150 g de setas
  • 90 g de hongos portobello, frescos en trozos
  • 150 g de champiñones
  • 20 g de chiles guajillo sin semillas
  • 150 g de jitomate cortado en cuartos
  • 650 g de fondo de verduras
    650 g de caldo de verduras, en tetrapack
  • limones cortados en cuartos

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 57 kcal / 239 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...