
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de hongos y epazote
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 porciones
Składniki
-
35 g de cebolla
-
1 diente de ajo
-
6 hojas de epazote fresco
-
30 g de aceite
-
150 g de setas
-
90 g de hongos portobello, frescos en trozos
-
150 g de champiñones
-
20 g de chiles guajillo sin semillas
-
150 g de jitomate cortado en cuartos
-
650 g de fondo de verduras
-
limones cortados en cuartos
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
57 kcal /
239 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

VEGETARIA...NíSIMO!
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk