Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de tocino ahumado
- 25 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 700 g de chícharos congelados
- 800 g de agua
- 1 cubo de caldo
- 200 g de queso crema
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1124 kJ / 272 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de elote
20 min
Sopa de poro y papa
30 min
Sopa italiana de papa
50min
Sopa de habas
2 godz.
Sopa de chícharo y tocino
30 min
Sopa de apio
50min
Crema de betabel
40 Min
Sopa de jitomate y elote
40 Min
Sopa de elote
35min
Sopa de poro y papa
40 Min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min
Crema de chícharos y chardonnay
35min