Urządzenia i Akcesoria
Lentil and Pancetta Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
celeriac cut in pieces80 g
-
potatoes cut in pieces200 g
-
oil20 g
-
leeks sliced (5 mm)100 g
-
water900 g
-
green lentils, dried rinsed250 g
-
tomato purée20 g
-
sugar1 tsp
-
pancetta diced120 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
cider vinegar30 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.1 g
Kalorie
1821 kJ /
435 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
47.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Creamy Courgette Soup
25 min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 godz.
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Red Lentil Soup
40 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min