Urządzenia i Akcesoria
Mulligatawny Soup
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
sweet potatoes cut in pieces150 g
-
dessert apples diced (1 cm)210 g
-
curry powder2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
paprika½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tomato purée15 g
-
100 g long grain ricered split lentils100 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
sour cream for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.6 g
Kalorie
755 kJ /
180 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Indian vegetable curry
50 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min