Urządzenia i Akcesoria
Minestrone
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
onions cut in halves80 g
-
leek cut in pieces120 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, courgettes, celery stalks, tomatoes, chard leaves, cooked dried beans, pumpkin), cut in pieces as needed600 g
-
water1000 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
salt1 tsp
-
dried ditalini pasta or similar short dried pasta120 g
-
extra virgin olive oil6 tsp
-
fresh basil leaves6
-
Parmesan cheese, grated to taste6 - 18 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1202 kJ /
287 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Ratatouille
40 min
Potato Cakes
45 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Minestrone
45 min
Vegetable soup
35 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min