Urządzenia i Akcesoria
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
broccoli cut into small florets (1-2 cm)200 g
-
water1300 g
-
dried spaghetti broken in halves300 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chillies long, deseeded if preferred2
-
pine nuts130 g
-
dry white wine150 g
-
vegetable stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
2258 kJ /
537 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min
Thai Curry Noodles
25 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Chinese Noodles with Vegetables
35 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min