Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - ½ lemon, zest only, no white pith
- 200 g broccoli, cut into small florets (1-2 cm)
- 1300 g water
- 300 g dried spaghetti, broken in halves
- 2 tsp fine sea salt
- 80 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 2 fresh red chillies, long, deseeded if preferred
- 130 g pine nuts
- 150 g dry white wine
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2258 kJ / 537 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min