Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
TM6 TM5 TM31

Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti

4.5 (75 ocen)

Składniki

  • 100 g Parmesan cheese, vegetarian, crust removed and cut in cubes (3 cm)
  • ½ lemon, zest only, no white pith
  • 200 g broccoli, cut into small florets (1-2 cm)
  • 1300 g water
  • 300 g dried spaghetti, broken in halves
  • 2 tsp fine sea salt
  • 80 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 2 fresh red chillies, long, deseeded if preferred
  • 130 g pine nuts
  • 150 g dry white wine
  • 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch ground black pepper, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2258 kJ / 537 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
34 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy