Crispy Breaded Fish
TM6 TM5 TM31

Crispy Breaded Fish

4.3 (7 ocen)

Składniki

  • 30 g plain flour, plus extra for flouring
  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 30 g sliced white bread, torn in pieces
  • 20 g polenta
  • 400 g cod fillets, skinless, boneless or other preferred fish
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 medium eggs, beaten with 1 tsp water
  • olive oil, for shallow frying

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
352 kJ / 84 kcal
Białko
10.4 g
Węglowodany
5.3 g
Tłuszcz
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy