Wersje kompatybilne
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Flavoured Breadcrumbs
-
50
g bread roll, torn in pieces
lub 50 g white bread, torn in pieces - 1 garlic clove
-
5
sprigs fresh coriander, leaves only
lub 5 sprigs fresh parsley, leaves only
Three Course Meal
- 250 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 250 g courgettes, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g leeks, white part only, sliced
-
500
g chicken breasts, skinless, cut in strips (10 cm x 1 cm)
lub 500 g turkey breasts, skinless, cut in strips (10 cm x 1 cm) - 2 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only (opcjonalnie)
-
1
apple, cut in eighths
lub 1 pear, cut in eighths -
1
Tbsp sugar
lub 1 Tbsp honey - ½ tsp ground cinnamon
- 1 lemon, finely grated zest only
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 1 dried bay leaf
- 650 g water
- 120 g long grain rice
Béchamel Sauce
- 250 g milk
- 20 g plain flour
- 10 g unsalted butter
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 4222 kJ / 1010 kcal
- Białko
- 78 g
- Węglowodany
- 109 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 11.6 g
Alternatywne przepisy
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Cod with citrus butter
50min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min