Urządzenia i Akcesoria
Hazlenut and Sunflower Spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
350 g
Składniki
-
water250 g
-
sunflower seeds100 g
-
blanched hazelnuts toasted200 g
-
fine sea salt (or see variation for sweet version)1 pinch
-
lemon juice only½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
14 g
Kalorie
2327 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
53 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Brak ocen
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Coconut and Chocolate Easter Cake
3 godz.
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Portuguese Leeks
45 min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 godz. 5 min
Mushroom Parmentier
1 godz. 10 min
Pumpkin Quiche
2 godz. 5 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min