Urządzenia i Akcesoria
Sicilian Prawn Salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
red onions sliced thinly (1-2 mm)200 g
-
red wine vinegar to taste30 - 40 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic clove (opcjonalnie)½
-
40 g freshly squeezed lemon juicefreshly squeezed lime juice40 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
water300 g
-
large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)500 g
-
2 lemon, sliced (2-3 mm)limes sliced (2-3 mm)2 - 4
-
fennel bulb sliced thinly (1-2 mm)200 g
-
cherry tomatoes halved400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
692 mg
Białko
13 g
Kalorie
761.5 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Sicilian Salad
30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Prawn Saganaki
35 min