Urządzenia i Akcesoria
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Almond Crusted Salmon
-
frozen salmon fillets, skinless, defrosted (approx. 150 g each)fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
Dijon mustard20 g
-
honey15 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
blanched almonds20 g
-
bread cut in pieces50 g
-
fresh parsley cut in pieces, plus extra chopped for garnishing5 g
Asparagus Tagliatelle
-
water1200 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh tagliatelle (see tip)300 g
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)250 g
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
lemon finely grated zest and juice½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
40 g
Kalorie
2647 kJ /
633 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min