Urządzenia i Akcesoria
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Almond Crusted Salmon
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 150 g each)4
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
Dijon mustard20 g
-
honey15 g
-
garlic cloves2
-
fine sea salt½ tsp
-
blanched almonds20 g
-
bread cut in pieces50 g
-
fresh parsley cut in pieces, plus extra chopped for garnishing5 g
Asparagus Tagliatelle
-
water1200 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fresh tagliatelle (see tip)300 g
-
green asparagus cut in pieces (2 cm)250 g
-
extra virgin olive oil1 Tbsp
-
lemon finely grated zest and juice½
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
633 kcal /
2647 kJ
Białko
40 g
Tłuszcz
36 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Hake and Prawn Burger
15 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min