Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
TM6

Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce

4.5 (11 ocen)

Składniki

Filling

  • 5 g fresh tarragon leaves
    lub fresh chives, cut in pieces (4 cm)
  • 80 g artichoke hearts, in oil, drained
  • 100 g ricotta cheese
  • ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce

  • 3 chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
  • 1400 - 1500 g water, ensuring bags are completely covered with water (see tip)
  • 30 g lemon juice (see tip)
    lub 1 tsp ascorbic acid powder
  • 2 red peppers, halved and deseeded
  • 4 garlic cloves, unpeeled
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 40 g olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1831.8 kJ / 437.8 kcal
Białko
44.6 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
22.5 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Błonnik
3.9 g
Sód
625.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy