
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
3 portions
Składniki
Filling
-
fresh tarragon leaves5 g
-
artichoke hearts, in oil drained80 g
-
ricotta cheese100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
-
chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)3
-
water ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 - 1500 g
-
lemon juice (see tip)30 g
-
red peppers halved and deseeded2
-
garlic cloves unpeeled4
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
437.8 kcal /
1831.8 kJ
Białko
44.6 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
625.4 mg