
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
3 portions
Składniki
Filling
-
fresh tarragon leaves5 g
-
artichoke hearts, in oil drained80 g
-
ricotta cheese100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
-
chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)3
-
water ensuring bags are completely covered with water (see tip)1400 - 1500 g
-
lemon juice (see tip)30 g
-
red peppers halved and deseeded2
-
garlic cloves unpeeled4
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
437.8 kcal /
1831.8 kJ
Białko
44.6 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Sód
625.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1 godz.
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 godz. 30 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min