Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce

Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce

4.5 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
3 portions

Składniki

Filling
  • fresh tarragon leaves
    5 g
    fresh chives, cut in pieces (4 cm)
  • artichoke hearts, in oil drained
    80 g
  • ricotta cheese
    100 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Chicken Ballotine and Red Pepper Sauce
  • chicken breasts, skinless (approx. 180-200 g each)
    3
  • water ensuring bags are completely covered with water (see tip)
    1400 - 1500 g
  • lemon juice (see tip)
    30 g
    1 tsp ascorbic acid powder
  • red peppers halved and deseeded
    2
  • garlic cloves unpeeled
    4
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • olive oil
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 437.8 kcal / 1831.8 kJ
Białko 44.6 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Sód 625.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...