Wersje kompatybilne
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Herb Butter
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 - 4 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 10 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- ½ - 1 tsp coarse sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g unsalted butter, soft
Vegetables and Steaks
- 3 - 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g sunflower oil, plus extra for brushing
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 500 g water
- 400 g broccoli florets
- 4 sirloin steaks (3.5 cm thick)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4543 kJ / 1084 kcal
- Białko
- 63 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 81 g
- Błonnik
- 6.7 g
Alternatywne przepisy
Jersey Royal Potato Salad
40min
Chicken Pizzaiola
50min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Bacon Cheese Fries with Ranch Sauce
30min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Herby Steaks with French Potato Salad
45 Min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min