
Urządzenia i Akcesoria
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Herb Butter
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves3 - 4
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
fresh chives cut in pieces (2 cm)10
-
coarse sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter soft250 g
Vegetables and Steaks
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
sunflower oil plus extra for brushing30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
-
water500 g
-
broccoli florets400 g
-
sirloin steaks (3.5 cm thick)4
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1084 kcal /
4543 kJ
Białko
63 g
Tłuszcz
81 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min