Urządzenia i Akcesoria
Mexican Spare Ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Pico de Gallo (Salsa)
-
tomatoes halved500 g
-
fresh jalapeño chillies deseeded30 g
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh coriander leaves only1 sprig
Ribs
-
cola200 g
-
chipotle chilli salsa140 g
-
brown sugar100 g
-
soy sauce80 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered180 g
-
oil40 g
-
pork spare ribs sliced in 5 cm pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.86 g
Kalorie
2255 kJ /
593 kcal
Tłuszcz
36.49 g
Błonnik
1.65 g
Węglowodany
28.13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Teriyaki Marinade
15 min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 min