Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pico de Gallo (Salsa)
- 500 g tomatoes, halved
- 30 g fresh jalapeño chillies, deseeded
- 1 garlic clove
- 50 g onions, quartered
- 1 tsp fine sea salt
- 1 sprig fresh coriander, leaves only
Ribs
- 200 g cola
- 140 g chipotle chilli salsa
- 100 g brown sugar
- 80 g soy sauce
- 2 garlic cloves
- 180 g onions, quartered
- 40 g oil
- 1000 g pork spare ribs, sliced in 5 cm pieces
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2255 kJ / 593 kcal
- Białko
- 23.86 g
- Węglowodany
- 28.13 g
- Tłuszcz
- 36.49 g
- Błonnik
- 1.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mojo Sauce for Seafood
10min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4h 25min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20 min
Italian Crusted Lamb
5h
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 Std. 30 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2h 25min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min