
Urządzenia i Akcesoria
Kapusta zasmażana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 porcji
Składniki
-
marchewki pokrojonej na kawałki80 g
-
kapusty kiszonej odsączonej z zalewy600 g
-
wody1550 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w 1 cm kostkę150 g
-
oleju30 g
-
mąki pszennej20 g
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
kminku, mielonego½ łyżeczki
-
koperku, świeżego posiekanego (opcjonalnie)2 łyżki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
186.3 kcal /
779.6 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
8.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
846.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA POLSKA
11 Przepisów
Polska
Polska