
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z białej kapusty z rzodkiewkową salsą
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
białej kapusty pokrojonej na kawałki250 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki150 g
-
jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki150 g
Salsa rzodkiewkowa
-
rzodkiewki150 g
-
twarogu, chudego podzielonego na kawałki150 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
soli1 szczypta
-
pieprzu czarnego, mielonego1 szczypta
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego40 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
120 kcal /
500 kJ
Białko
4.61 g
Tłuszcz
5.62 g
Węglowodany
12.44 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SAŁATKI I DRESSINGI
13 Przepisów
Polska
Polska