Surówka z białej kapusty z sosem rzodkiewkowym

Surówka z białej kapusty z sosem rzodkiewkowym

3.2 190 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje

Składniki

  • 150 g marchewki pokrojonej na kawałki
  • 250 g białej kapusty pokrojonej na 5-6 cm kawałki
  • 100 - 150 g jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
  • 100 g rzodkiewek
  • 120 g jogurtu greckiego
  • 40 g majonezu
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 4.1 g
Kalorie 631 kJ / 150.8 kcal
Tłuszcz 8.1 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 16.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...