Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g białej kapusty, pokrojonej na kawałki
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 150 g jabłka, bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
Salsa rzodkiewkowa
- 150 g rzodkiewki
- 150 g twarogu, chudego, podzielonego na kawałki
- 20 g oliwy z oliwek
- 1 szczypta soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 500 kJ / 120 kcal
- Białko
- 4.61 g
- Węglowodany
- 12.44 g
- Tłuszcz
- 5.62 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trendy Lunch (quinoa trio, cukinia, pomidory) z pulpetami z indyka i surówką
1h 10min
Różowa surówka
10min
Surówka z kalafiora i brokuła w orientalnym sosie
25min
Surówka z kalarepy i marchewki
10min
Surówka z marchewki i pora
15min
Surówka z białej i czerwonej kapusty
15min
Surówka z białej rzodkwi z marchewką
15min
Surówka z kapusty pekińskiej i koperku
5min
Surówka z kapusty pekińskiej
5min
Surówka wielowarzywna
10min
Surówka z czerwonej kapusty
15min
Surówka z młodej kapusty
20min