Surówka z białej kapusty z rzodkiewkową salsą

Surówka z białej kapusty z rzodkiewkową salsą

3.2 176 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje

Składniki

  • białej kapusty pokrojonej na kawałki
    250 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    150 g
  • jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
    150 g
Salsa rzodkiewkowa
  • rzodkiewki
    150 g
  • twarogu, chudego podzielonego na kawałki
    150 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • soli
    1 szczypta
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
    40 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 120 kcal / 500 kJ
Białko 4.61 g
Tłuszcz 5.62 g
Węglowodany 12.44 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...