Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- Wartości odżywcze
- na 50 g
- Kalorie
- 52.3 kJ / 12.5 kcal
- Białko
- 0.4 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 1.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 Min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 Min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 Min
Rozdrabnianie parmezanu
5 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 Min
Rozdrabnianie orzechów
5 Min
Rozdrabnianie sera
5 Min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 Min