
Urządzenia i Akcesoria
Siekanie cebuli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół50 - 200 g
Wartości odżywcze na 50 g
Kalorie
12.5 kcal /
52.3 kJ
Białko
0.4 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
2.9 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
1.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
200 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Kruszenie kostek lodu
5 min
Mielenie mięsa
35 min
Rozdrabnianie parmezanu
5 min
Rozdrabnianie orzechów
5 min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min
Rozdrabnianie sera
5 min