Urządzenia i Akcesoria
Siekanie cebuli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
200 g
Składniki
-
50 - 200 g cebuli przekrojonej na pół
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 g
Sód
1.3 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
52.3 kJ /
12.5 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Mielenie mięsa
35 min
Rozdrabnianie parmezanu
5 min
Rozdrabnianie orzechów
5 min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25 min
Delikatne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 300 g cebuli
20 min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min
Rozdrabnianie sera
5 min