Urządzenia i Akcesoria
Seezungenfilets mit Weißwein-Champignon-Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Seezungenfilets (à ca. 120-150 g; 2 große Seezungen)8
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl40 g
-
Weißwein100 g
-
Sahne200 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Champignons in Scheiben400 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
53 g
Kalorie
2102 kJ /
502 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 min
Kalbstafelspitz
50 min
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 godz.
Rotbarben-Mousseline mit Mittelmeersauce
1 godz. 35 min
Seeteufel in Sauce
1 godz.
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Edelfischragout
35 min
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40 min
Bouillabaisse
1 godz.
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40 min