Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Eier (davon 1 Ei getrennt)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 190 g Pfifferlinge, aus dem Glas, abgetropft
- 1000 g Seezungenfilets
- 1 EL Zitronensaft
- 2 TL Salz
- 20 g Paniermehl
- 1 Ei, getrennt
- ½ TL Pfeffer
- 250 g Crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2275 kJ / 543 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa Verde
10min
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2 Std.
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1小时
Dotterravioli | Spinat | Trüffel
5h 10min
Edelfischragout
35min
Muscheln mit Sahnesauce
30min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 Min
Seeteufel an Tomatenrahm mit grünen Bohnen und Grillkartoffeln
40min
Bouillabaisse
1小时