Urządzenia i Akcesoria
Garnelencocktail
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
Sauce
-
Koriander grob zerkleinert15 Stängel
-
Mayonnaise100 g
-
Ketchup60 g
-
Naturjoghurt75 g
-
Weinbrand3 EL
-
Worcester-Sauce und etwas mehr zum Abschmecken3 - 4 Spritzer
-
Limettensaft3 TL
-
Salz¾ TL
Fertigstellung
-
Wasser500 g
-
Garnelen, roh, geschält400 g
-
Salz und etwas mehr zum Abschmecken½ TL
-
Chiliflocken½ - 1 TL
-
Öl2 EL
-
Zuckerschoten schräg halbiert150 g
-
Orangen2
-
Koriander abgezupft10 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
1199 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 2/2016
48 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Gratinierte Jakobsmuscheln
25 Min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Lachscreme mit Endiviensalat
2 Std.
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 Min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 Min
Spargel-Papaya-Cocktail
35 Min
Krabbencocktail
30 Min
Spareribs vom Grill
6 Std. 45 Min