Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de sucre en poudre
- 1 zeste d’orange (2 bandes minces (1 x 4 cm env.))
- 1 - 2 pincées de cannelle en poudre
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 504 kJ / 121 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sucre de Noël
1 godz. 5 min
Le saucisson au chocolat
6h 15min
Sucre orange-épices de Noël
2 Std.
Petits chocolats
3u. 20min
Sucre à la fève tonka
5 dk
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Sucre pomme-confiseries au caramel
2小时 15 分钟
Barres chocolat-caramel
1 Std. 30 Min
Pâte à tartiner express
15 Min
Cœurs sablés rose
40min
Sucre à la fraise tagada
5 dk
Petits oursons guimauve-chocolat
4u.