Petits pains au lait au caramel

Petits pains au lait au caramel

4.1 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 pièces

Składniki

  • de lait
    175 g
  • de beurre coupé en petits dés
    100 g
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de farine de blé et 30 g pour le plan de travail
    550 g
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de sel
    1 c. à café rase
  • œufs
    2
  • jaune d'œuf
    1
  • d'eau
    1 c. à soupe
  • de caramel liquide maison (voir recette en "Conseil(s)")
    150 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 357 kcal / 1499 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...