Parmentier au céleri et au haddock

Parmentier au céleri et au haddock

3.9 23 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 250 g de céleri-rave pelé, coupé en dés (2 cm)
  • ½ c. à café de sel
  • 420 g de lait
  • 500 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées et coupées en rondelles (5 mm)
  • 400 g de filet de haddock avec ou sans peau
  • 1 œuf
  • 2 pincées de noix de muscade en poudre
  • 25 g de beurre en copeaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 947 kJ / 225 kcal
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...