Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
TM31 TM5 TM6

Cavolfiori con bagna cauda e scorzone

4.8 (18 ocen)

Składniki

  • 4 gherigli di noci
  • ½ spicchio di aglio, senz'anima
  • 20 g di filetti di acciuga sott'olio
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 600 g di cavolfiori a fette 1,5 cm (possibilmente di vari colori)
  • 1 tartufo nero fresco (scorzone)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1046 kJ / 250 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy