Salmone, asparagi e riso al Varoma

Salmone, asparagi e riso al Varoma

4.7 58 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 5 cucchiai olio extravergine di oliva + q.b.
  • 800 g di filetti di salmone fresco (4 filetti)
  • 10 asparagi tagliati a metà per il lato lungo
  • 2 limoni 1 a fettine e 1 spremuto (preferibilmente bio)
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 750 g di acqua
  • 240 g di riso Parboiled

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 42 g
Kalorie 2958 kJ / 707 kcal
Tłuszcz 39 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...