
Urządzenia i Akcesoria
Caserecce risottate asparagi e ricotta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
limone solo la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)½
-
di sale2 cucchiaino
-
di acqua740 g
-
di ricotta fresca scolata dal siero200 g
-
di scalogno a metà50 g
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di pasta secca integrale, tipo caserecce320 g
-
di asparagi a rondelle (peso lordo 350 g)150 g
-
di pepe bianco macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
521 kcal /
2180 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Oggi...Asparagi!
5 Przepisów
Włochy
Włochy