Filetti di orata allo zenzero al cartoccio

Filetti di orata allo zenzero al cartoccio

4.3 63 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

Marinatura allo zenzero
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 30 g di vino bianco
  • 1 cucchiaio di succo di limone
  • 1 cucchiaino di zenzero in polvere
  • 4 filetti di orata fresca
Filetti di orata
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 300 g di patate pelate e a fettine (½ cm)
  • 4 pizzichi di sale
  • 20 olive nere denocciolate
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 32.8 g
Kalorie 1280 kJ / 306 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 11.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...