Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 limoni, preferibilmente biologici, a fette
- 4 petti di pollo (150 g l'uno)
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- 500 g di asparagi verdi
- 500 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di Parmigiano reggiano in scaglie
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1456 kJ / 348 kcal
- Białko
- 47.5 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Salmone al cartoccio
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15min
Bocconcini di pollo al cartoccio con verdure
50 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Pollo alla birra con verdure
1 Std.
Pollo alle fragole
35min
Petto di pollo al lime e carciofi
45 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Pesce persico ai carciofi
30 Min
Frittata primavera al vapore
50 Min