Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 300 g di scamorza a pezzi
- 6 uova
- 50 g di latte
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1879 kJ / 449 kcal
- Białko
- 33.2 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 34.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 min
Wurstel e patate speziate
1h 5 min
Uova strapazzate con cipolle e olive
40 min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20min
Bocconcini di pollo ai capperi
30 min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 min
Pasta sfiziosa
30 min
Frittata autunnale
1h 15 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Vellutata di patate e robiola
45 min
Sedanini risottati alla carbonara (1 porzione)
30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min